Termeni si conditii

Website-ul www.aparaturafitness.ro, este detinut si administrat de catre SC DEPOZITUL DE FIARE SRL, ce are urmatoarele date de inregistrare la Registrul Comertului: J40/11576/2010, CIF 27752072, cu adresa in Str. Jean-alexandru Steriadi, Nr. 50 B, Bucuresti, Romania.

Definitii

Vanzator – SC DEPOZITUL DE FIARE SRL sau orice alt partener.

Cumparator – Orice persoana, firma, companie ori alta entitate juridical care isi face cont pe site si efectueaza o comanda.

Bunuri si servicii – Orice produs sau serviciu, inclusive documentele si serviciile mentionate in comanda care urmeaza a fi furnizata de catre Vanzator, Cumparatorului.

Comanda – Un document electronic ce intervine drept forma de comunicare intre cele doua parti. In urma acesuia, Vanzatorul este de acord sa livreze bunurile si servciile catre cumparator, iar acesta este de acord sa primeasca aceste bunuri si servicii si sa achite contravaloarea lor.

Contract – Un document incheiat la distanta intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

Cont – Sectiunea din site ce este alcatuita dintr-o adresa de e-mail si o parola ce permite Cumparatorului sa efectueze o comanda si care contine informatii despre Client/Cumparator.

Continut – Totalitatea informatiilor care apar pe site si care pot fi accesate prin utilizarea unui echipament electronic. De asemenea, continutul oricarui e-mai trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice ori alte mijloace disponibile ori la informatii legate de bunuri/servicii/ tarife practicate de Vanzator.

Drepturi de proprietate Intelectuala, denumit in continuare ”DPI” – toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.

Specificatii – totalitatea informatiilor privind Bunurile si Serviciile puse la dispozitie de Sport-Mag, asa cum sunt precizate in Comanda.

Curier – orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat rapid.

Documente contractuale

Prin plasarea unei Comenzi electronice sau telefonice pe site-ul www.aparaturafitness.ro, Cumparatorul este de acord cu o forma de comunicare (telefon sau e-mail), prin care Vanzatorul iti deruleaza operatiunile.

De indata ce comanda a fost efectuata, notificarea primita de Cumparator are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii.

Contractul incheiat intre Vanzator si Cumparator se considera incheiat abia in momentul primirii de catre Cumparator unei notificari electronice si/sau SMS trimise de Vanzator in momentul in care Comanda a fost expediata.

Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

Acest contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia.

Extinderea obligatiilor Vanzatorului

Pentru a satisfice nevoile clientilor sai, Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice, in vederea obtinerii rezultatului stipulat in Comanda. In plus, va livra Bunurile si Serviciile care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile Cumparatorului;

Toate informatiile prezentate pe site-urile vanzatorului au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta cele mai relevante informatii, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat;

Comunicarea cu magazinul se poate efectua prin postarea opiniilor cu privire la serviciile si produsele oferite sau, prin intermediul sectiunii “Contact“. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a exclude din site sau ignora pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. De asemenea, isi rezerva dreptul de a gestiona informatiile primite, fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

Concesionarea si subcontractarea

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii privind onorarea comenzii, cu informarea Cumparatorului, fara a fi insa, necesar, acordul acestuia. De asemenea, intotdeauna Vanzatorul va fi responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

Dreptul de proprietate intelectuala si industriala (DPI)

Continutul site-ului www.aparaturafitness.ro : texte, imagini, elemente de grafica, este integral proprietatea SC DEPOZITUL DE FIARE SRL si a furnizorilor sai, astfel ca este aparat de Legea privind drepturile de autor si de drepturile conexe, dar si de legile privind proprietatea intelectuala si industrial. De aceea, nicio persoana nu poate folosi continutul regasit pe www.aparaturafitness.ro fara a avea, in prealabil, acordul SC DEPOZITUL DE FIARE SRL. In cazul utilizarii acestora fara acord, se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Dreptul de proprietate intelectuala este inteles de cumparator prin prisma faptului ca are obligatia de a nu dezvalui unei terte persoane informatiile primite de la Vanzator. De asemenea, acestea nu pot fi facute publice in niciun fel, indiferent ca vorbim de publicarea lor pe internet ori in media.

Numele site-ului, dar si insemnele grafice sunt marci inregistrate in proprietatea SC DEPOZITUL DE FIARE SRL, astfel ca nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului.

Confirmarea comenzii

Toate comenzile efectuate pe site vor primi confirmarea in maxim 24 de ore. Verificarea si confirmarea comenzii se va face telefonic sau prin e-mail. Pentru comenzi cu valori mai mari va rugam sa ne contactati telefonic pentru a stabili termenul de livrare.

Pretul afisat este cel final?

Preturile produselor de pe www.aparaturafitness.rosunt exprimate in lei, includ TVA si sunt valabile sub rezerva erorilor umane de introducere. Daca ai comandat un produs cu pretul afisat eronat, vei fi contactat prin e-mail sau telefonic pentru a valida comanda in noile conditii.

Anularea comenzii

Anularea comenzii se poate face pe adresa de email sport@aparaturafitness.ro sau la numarul de telefon furnizat pe website.

Facturare, plati si transport

Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.aparaturafitness.ro includ TVA conform legislatiei in vigoare.

Toate informatiile privind modalitatea de plata, termenul de plata si pretul sunt specificate la Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, iar Cumparatorul are obligatia de a furniza toate informatiile necesare emiterii facturii in conformitate cu legislatia in vigoare.

Plata se poate efectura prin Ordin de Plata (OP), iar prin Ramburs doar la comenzi care nu depasesc 500 lei, automat daca acestea depasesc valoarea de 500 lei se vor achita doar prin OP.

Acceptare

Vanzatorul se obliga sa aduca la conformitate Produsele si Serviciile, in cazul in care Cumparatorul descopera ca Bunurile sau Serviciile nu sunt conforme cu caracteristicile tehnice mentionate in Comanda. De asemenea, Cumparatorul beneficiaza de returul produselor in 14 zile calendaristice.

Procesul de acceptare se face numai atunci cand Bunurile si Serviciile sunt conforme cu caracteristicile tehnice mentionate in Comanda.

Exonerarea de raspundere

SC DEPOZITUL DE FIARE SRL nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la aparaturafitness.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, aparaturafitness.ro fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. SC DEPOZITUL DE FIARE SRL nu este raspunzator de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.

SC DEPOZITUL DE FIARE SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site-ul aparaturafitness.ro, acestea fiind puse la dispozitia SC DEPOZITUL DE FIARE SRL de catre furnizori.

Informatiile incluse pe aparaturafitness.ro au caracter informativ si sunt puse la dispozitie cu buna credinta, din surse pe care Vanzatorul le considera de incredere.

aparaturafitness.ro isi rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru Produse si Servicii care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse (preturi pe care le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii orice cumparator cu un nivel mediu de pregatire).

Garantii

Toate produsele comercializate de catre DEPOZITUL DE FIARE SRL beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de producator si verificate de catre DEPOZITUL DE FIARE SRL.

Produsele defectate in perioada de garantie vor fi aduse personal sau expediate printr-o companie de curierat pe adresa societatii. Produsul va fi insotit de o descriere scrisa a defectului reclamat si de o copie dupa factura.

Produsele se predau sau se expediaza in ambalajul original, insotite de toate accesoriile. Ambalarea corespunzatoare si costurile transportului sunt in sarcina clientului.

Timpul de service se calculeaza din momentul in care produsul a sosit la sediul DEPOZITUL DE FIARE SRL si pana la momentul in care produsul a fost predat clientului, reprezentantului clientului, companiei de curierat (pe baza documentului de transport) sau pana in momentul in care DEPOZITUL DE FIARE SRL notifica clientul prin email sau fax. La cererea clientului, produsul poate fi expediat pe cheltuiala acestuia la orice adresa, prin curierat rapid.

Conform legii, produsele ce au insumate interventii de service de peste 10% din perioada de garantie sau care la o singura interventie depasesc acesta perioada, se inlocuiesc cu produse noi, identice sau se returneaza clientului contravaloarea produsului, la valoare actualizata.

Returnarea produselor

Conform legislatiei din Romania puteti returna produsele cumparate de pe aparaturafitness.ro in termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor.

Pentru returnarea unui produs consultati politica de retur.

Dispute si conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.aparaturafitness.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre DEPOZITUL DE FIARE SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti.

In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate continutul acestui text.