web analytics
  • No products in the cart.
  /    /  Accesorii fitness, Forta, Oferte  /  Roata exercitii abdomen HMS WA11
VANDUT
COD: 17-38-017

Roata exercitii abdomen HMS WA11

Momentan produsul nu este disponibil

De ce sa ne alegi?

Livrare rapida

Suport profesionist

Preturi avantajoase

Garantie

Descriere

WA11 HMS este o rolă largă folosită pentru antrenamentul întregului corp. Cel mai mare avantaj al acestui model este banda de rulare lată cu o dimensiune de 16,5 cm! Menținerea echilibrată este mult mai ușoară decât în ​​cazul roților de exercițiu standard. Un avantaj suplimentar sunt tampoanele sub genunchi, care ne permit să exersăm fără teamă să le frecăm.

Ruloul are dimensiuni mari, ergonomice și acoperit cu mânere de cauciuc, astfel încât mâinile să nu alunece.

În timp ce se exercită cu o rolă largă, corpul aproape întreg funcționează. Pe lângă mușchiul abdominal, mușchii adânci și oblici sunt implicați în antrenament. De asemenea, mușchiul spate mai larg, teres muschii mai mari și mai mici și mușchii infraspinatus funcționează. Brațele și tricepsul participă, de asemenea, la exerciții. La rândul său, baza stabilă în genunchi oferă o mușchi încordat de coapse, cvadricepsul și fesele – gluteus grozav.

Grosimea roții WA11 HMS vă permite să vă concentrați pe tehnica de exercițiu, ceea ce duce la creșterea eficienței exercițiilor fizice. În plus, WA11 HMS este prevăzut cu un arc care, în timpul antrenamentului, ușurează revenirea în poziția de pornire.

Material: PU, PP, oțel
Diametrul roții: 19 cm
Lățimea roții: 16,5 mm
Lungimea mânerului: 14 cm
Dimensiunile garniturii genunchiului: 34 x 16,5 x 0,5 cm

Informații suplimentare

Greutate1 kg
Dimensiuni30 × 30 × 20 cm