Detalii livrare

Livrarea echipamentelor se face din depozitul nostru din Bucuresti.

Produsele vor fi livrate prin DPD Curier, iar termenul de livrare este intre 3 si 7 zile pentru produsele aflate in stoc, dupa ce comanda a fost procesata.

Metode de plata

1 Ramburs, este acceptat doar la comenzi pana in 3000 lei;

2 Ordin de plata (OP);

3 Online cu cardul prin euplatesc.ro;

Nu se accepta sistemul de rate, leasing sau inchiriere.

Cum puteti comanda?

1. Comanda fara cont – alegeti produsul dorit apasand “Adauga in cos” si modificati cantitatea, daca doriti mai multe produse. De asemenea, daca vreti sa achizitionati si altceva, apasati butonul “continuati cumparaturile” sau, daca ati terminat, apasati butonul “finalizare comanda”. In pagina de finalizare comanda veti completa casutele cu datele dvs. personale. In cazul in care doriti factura pe persoana juridica sau PFA, va rugam sa selectati aceasta optiune. Pasul urmator va fi sa alegeti metoda de livrare si metoda de plata. Cand ati terminat apasati buntonul ,,plaseaza comanda”.

2. Autentificare in magazin – daca v-ati creat un cont in magazinul nostru, selectati “Autentificare in magazin”, si logati-va cu adresa de email si parola apoi adaugati produsul dorit in cos, conform pasilor de mai sus. La final, apasati butonul ” plaseaza comanda”.

Prin inregistrarea pe site, clientul accepta termenii si conditiile de cumparare obisnuite.

Preturile afisate pe site sunt in LEI si contin TVA.

In urma inregistrarii comenzii veti primi un email de confirmare. Daca nu ati primit acest email in termen de 24 ore de la plasarea comenzii pe site-ul nostru, va rugam sa ne contactati.

Anularea comenzii se poate face pe adresa de e-mail: sport@aparaturafitness.ro