web analytics
  • No products in the cart.
  /    /  Aparate fitness multifunctionale, Forta, Oferte  /  Aparat abdomen TWISTER AB POWER PLUS
COD: 17-22-501

Aparat abdomen TWISTER AB POWER PLUS

335.00 lei

AB POWER este un dispozitiv revoluționar care vă va ajuta să vă antrenați mușchii abdominali și, între timp, să ardeți grăsimi inutile.

Produsul este in stoc!

De ce sa ne alegi?

Livrare rapida

Suport profesionist

Preturi avantajoase

Garantie

Descriere

AB POWER este un dispozitiv revoluționar care vă va ajuta să vă antrenați mușchii abdominali și, între timp, să ardeți grăsimi inutile. Construcția sa unică face antrenamentul eficient și sigur pentru articulațiile tale.

Acest produs combină antrenamentul aerobic și rezistența. În timpul antrenamentului, mușchii participă la toate fazele de mișcare: concentrice (mișcare în sus), excentrice (mișcare în jos) și izometrice (oprindu-se în poziția finală). Doar puneți genunchii pe rulouri spumate, apoi apucați mânerele moi. Acum, trebuie să trageți picioarele în sus pentru a crea un arc și apoi coborâți-l. În timpul acestei mișcări, mușchii abdomenului, feselor, picioarelor, spatelui și brațelor lucrează.

Modificând unghiul de setare, puteți alege dintre patru niveluri de dificultate: pregătire începătoare, avansată, intensă și extremă. Este bine să începeți cu cel mai mic nivel de dificultate și, odată cu îmbunătățirea stării dvs. de fitness, schimbați-l într-unul superior.

Unul dintre avantajele AB POWER este capacitatea sa de a se plia, așa că îl poți ține sub pat sau în dulap după antrenament. Calculatorul multifuncțional vă va afișa numărul de repetări efectuate, timpul total de exerciții și cantitatea de calorii arse.

Deoarece folosim doar materiale de cea mai înaltă calitate, formatorul nostru va răspunde așteptărilor celor mai exigenti utilizatori. Indiferent de intensitatea și durata antrenamentului dvs., AB POWER vă va servi în mod sigur pentru o lungă perioadă de timp.

Mușchii implicați în antrenament:
1. abdominali
2. spate
3. brațe
4. fesieri
5. picioare

Greutatea maximă a utilizatorului: 120 kg
Greutate: 8,5 kg
Dimensiuni :
lungime: 105 cm
latime: 36 cm
inaltime: 83 cm
Mânere acoperite cu cauciuc
Rulouri confortabile din spumă pentru genunchi și coate
Picioare antiderapante
Posibilitate de pliere
Material: oţel, PVC, NDR
Funcțiile computerului:
1. timp
2. repetări
3. calorii arse
4. repetări pe minut
5. scan

Informații suplimentare

Greutate9.5 kg
Dimensiuni105 × 83 × 36 cm